De Reeds Beweende Liefdes van Daan Doesborgh

Ook hier is de bundel 'De Reeds Beweende Liefdes van Daan Doesborgh' te bestellen. Deze bundel, met een sarcastische cyclus van tien tragische liefdesgedichten plus vier bonus tracks kost € 7,95 ex. verzendkosten à € 2,50. Bestellen kan door eenvoudigweg een mailtje te sturen naar widaan@gmail.com
Vermeld in de onderwerpbalk 'bestelling bundel'. Ook is de bundel te koop bij optredens, zie daarvoor de lijst aan de linkerkant van deze pagina.
Bovendien is er een aantal verkooppunten van de bundel. De lijst wordt uitgebreid, maar de bundel is nu al te koop bij:
- Boekhandel Wilbro, Tegelen en Venlo
- Muziekwinkel Sounds, Venlo
- Museum Van Bommel Van Dam, Venlo
- Kantoorboekhandel van Heel, Tegelen
- Galerie New Untitled, Venlo
- Wijncafé Vin l'Eau, Venlo
- Boekhandel Koops, Venlo

zaterdag 12 mei 2007

Willkommen zum Fussball

Hartelijk welkom op het splinternieuwe Stadsdichter Venlo weblog.

Als huidige stadsdichter (de vierde alweer) heb ik de eer als eerste gebruik te maken van dit weblog.

Wie gingen mij voor in het stadsdichtersschap?

1. In 1993, ter gelegenheid van het 650-jarig bestaan van de stad Venlo, is Emma Crebolder voor een jaar als stadsdichter aangesteld door de gemeente Venlo. Dit was een eenmalig initiatief.

2. In 2002 besloten het Literair Station Venlo en Dagblad de Limburger de handen ineen te slaan en de Venlose stadsdichter opnieuw in het leven te roepen. Deze werd gevonden in de persoon van Koos van den Kerkhof. Hij was twee jaar stadsdichter.

3. In 2004 werd Koos opgevolgd door Frans Pollux. Bekend als zanger van de band Neet Oét Lottum en als radiopresentator. Pollux was stadsdichter tot de Tweede Kamer-verkiezingen in 2006. Naar aanleiding hiervan stapte hij op, omdat hij geen stadsdichter wilde zijn in een stad waar bijna 20% op Geert Wilders stemt.

4. In het najaar van 2006 werd Frans Pollux opgevolgd door Daan Doesborgh. Hij is tot op vandaag stadsdichter van Venlo.


Wat gaat er op dit blog gebeuren? Welnu, lees hier alles wat uw stadsdichter te melden heeft en voorzie zit van commentaar, loftuitingen of hoongelach. Welke boeken staan er in zijn kast, wat luistert hij voor muziek, waar is hij binnenkort te bewonderen? Dit alles wordt u hier aangeboden. Zeg het voort!

Geen opmerkingen: