De Reeds Beweende Liefdes van Daan Doesborgh

Ook hier is de bundel 'De Reeds Beweende Liefdes van Daan Doesborgh' te bestellen. Deze bundel, met een sarcastische cyclus van tien tragische liefdesgedichten plus vier bonus tracks kost € 7,95 ex. verzendkosten à € 2,50. Bestellen kan door eenvoudigweg een mailtje te sturen naar widaan@gmail.com
Vermeld in de onderwerpbalk 'bestelling bundel'. Ook is de bundel te koop bij optredens, zie daarvoor de lijst aan de linkerkant van deze pagina.
Bovendien is er een aantal verkooppunten van de bundel. De lijst wordt uitgebreid, maar de bundel is nu al te koop bij:
- Boekhandel Wilbro, Tegelen en Venlo
- Muziekwinkel Sounds, Venlo
- Museum Van Bommel Van Dam, Venlo
- Kantoorboekhandel van Heel, Tegelen
- Galerie New Untitled, Venlo
- Wijncafé Vin l'Eau, Venlo
- Boekhandel Koops, Venlo

vrijdag 18 mei 2007

Dankie Riku en Dorette

Het is vrijdagmorgen half elf en nauwelijks drie kwartier geleden stapte Riku Lätti op de trein naar Rotterdam. Ik kick af met zijn CD's.

Take Five was gisteren het toneel van een waanzinnig optreden. Zo'n twee uur lang beheerste Riku het publiek, dat tot buiten stond te genieten van zijn optreden.
Van gevoelige, lieve liedjes tot snellere nummers, het waanzinnige 'iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii want to see you dead' en de 'getoonsette gedigte' van Henning J. Pieterse: Riku Lätti vertedert, amuseert, ontroert, verblijdt en wat dies meer zij.

Als het optreden begint is iedereen vol nieuwsgierigheid. Hier gaat spelen een Zuid-Afrikaanse zanger die nog nooit iemand gehoord heeft, maar die getuige de vele awards die hij in Zuid-Afrika kreeg wel een noemenswaardig artiest moet zijn.
Het optreden gaat langzaam van start en Venlo komt in de stemming. Riku speelt, zingt vertelt en Venlo zingt uit volle borst 'Ek verstaan hoekom jy sê ek verander nie'.
Riku: "Ik had gedacht dat het wel even zou duren om Venlo Afrikaans te leren, maar het is gelukt in 5 minuten."

het optreden vordert, Riku is in zijn element en Venlo sluit hem in haar armen.

Riku en Dorette: Tot in augustus!

2 opmerkingen:

Viviane zei

Dag Daan
ik heb eergisteren een andere Zuid-Afrikaan in actie gezien en gehoord: Gert Vlok Nel. Ken je hem? Zo niet, surf dan zeker eens naar http://boeken.vpro.nl/artikelen/28175238/

Echt super!

Graag tot deze zomer in Het Grote Verlangen. Ik kijk ernaar uit je aan het werk te horen!
groeten, Viviane
Bibliotheek Genk (B)

Daan Doesborgh zei

Zeker ken ik Gert Vlok Nel, hij is fantastisch!

Hij speelde onlangs in Venlo en hij heeft zijn CD gesigneerd.

Riku is overigens een vriend van Gert Vlok Nel.