De Reeds Beweende Liefdes van Daan Doesborgh

Ook hier is de bundel 'De Reeds Beweende Liefdes van Daan Doesborgh' te bestellen. Deze bundel, met een sarcastische cyclus van tien tragische liefdesgedichten plus vier bonus tracks kost € 7,95 ex. verzendkosten à € 2,50. Bestellen kan door eenvoudigweg een mailtje te sturen naar widaan@gmail.com
Vermeld in de onderwerpbalk 'bestelling bundel'. Ook is de bundel te koop bij optredens, zie daarvoor de lijst aan de linkerkant van deze pagina.
Bovendien is er een aantal verkooppunten van de bundel. De lijst wordt uitgebreid, maar de bundel is nu al te koop bij:
- Boekhandel Wilbro, Tegelen en Venlo
- Muziekwinkel Sounds, Venlo
- Museum Van Bommel Van Dam, Venlo
- Kantoorboekhandel van Heel, Tegelen
- Galerie New Untitled, Venlo
- Wijncafé Vin l'Eau, Venlo
- Boekhandel Koops, Venlo

woensdag 27 juni 2007

Château Q-pier


Vandaag met Richard de hele dag blauwe bierflessen uitgespoeld. Deze zijn bestemd voor een project met Galerie New Untitled. In de maanden juli en augustus zijn hier flessen poëzie te koop. In deze flessen een van de tien gedichten uit de serie '2007: De reeds beweende liefdes van Daan Doesborgh'.

Voor maar vier euro kunt u eigenaar zijn van dit unieke, gesigneerde object. Bovendien zijn er vier data waarop ikzelf het gekochte gedicht voordraag, te weten 5 en 11 juli en 9 en 23 augustus van 20:00 tot 23:00 uur.
Let wel op! De flessen zijn in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar. Wie ze dus alle 10 wil sparen moet er snel bij zijn!
Naast dit flessenavontuur heb ik gisteren met Sef Joosten een Japans snoep-proeverijtje gehouden. Hierover later meer.

Geen opmerkingen: