De Reeds Beweende Liefdes van Daan Doesborgh

Ook hier is de bundel 'De Reeds Beweende Liefdes van Daan Doesborgh' te bestellen. Deze bundel, met een sarcastische cyclus van tien tragische liefdesgedichten plus vier bonus tracks kost € 7,95 ex. verzendkosten à € 2,50. Bestellen kan door eenvoudigweg een mailtje te sturen naar widaan@gmail.com
Vermeld in de onderwerpbalk 'bestelling bundel'. Ook is de bundel te koop bij optredens, zie daarvoor de lijst aan de linkerkant van deze pagina.
Bovendien is er een aantal verkooppunten van de bundel. De lijst wordt uitgebreid, maar de bundel is nu al te koop bij:
- Boekhandel Wilbro, Tegelen en Venlo
- Muziekwinkel Sounds, Venlo
- Museum Van Bommel Van Dam, Venlo
- Kantoorboekhandel van Heel, Tegelen
- Galerie New Untitled, Venlo
- Wijncafé Vin l'Eau, Venlo
- Boekhandel Koops, Venlo

maandag 18 februari 2008

Juryrapport

Het is zo ver. De uitslag van de Spectaculaire Daan Doesborgh.nl Valentijnsdagactie is bekend!

Er waren prijzen te winnen in drie categorieën:

- Knip- en plakwerk
- Groepsdeelname
- Special Effects

Allereerst wil de jury twee eervolle vermeldingen plaatsen. De eerste eervolle vermelding is voor BERNARD MARTENS uit VENLO die per email drie prachtige liederen opstuurde (waaronder het aan de actie verbonden gedicht). Ofschoon deze ontboezemingen de jury diep geroerd hebben waren inzendingen die niet per post kwamen uitgesloten van deelname. Toch wilden wij deze geste van creativiteit niet onopgemerkt laten.

Dan is er een eervolle vermelding voor SUNITA RASOULI uit WAAR WOON JIJ EIGENLIJK, SEVENUM OF ZO? die schitterde in afwezigheid. Ondanks een enthousiaste aankondiging van deelname heeft ons geen brief/kaart bereikt.

Nu het moment waar u allen op wacht: de bekendmaking van de prijswinnaars!

In de categorie knip- en plakwerk gaat de prijs naar de inzending van E. BULKE! Door subtiele toevoeging van zonnetjes, wolkjes en tekstballonetjes werd de ansichtkaart een ware lust voor het oog. Extra punten werden toegekend voor de geile opa met de grote lolly links op de kaart.

In de categorie groepsdeelname gaat de prijs naar EVA, EVELINE EN RIANNE die zich uiterst ijverig hebben getoond door kaart en envelop uitbundig te versieren, en daarnaast een extra vel met niet slechts de relevante passage maar zomaar het hele gedicht toe te voegen. Extra punten werden toegekend voor het prachtige handschrift waarin het adres was opgesteld.

In de categorie Special Effects tenslotte gaat de prijs naar de al eerder op dit weblog vermelde ANONIEME INZENDING van INE VAN WAART uit HET PITTORESKE ZAANDAM die de jury verbijsterde (lees: bedwelmde) met een zwaar geparfumeerd schrijven. Extra punten werden toegekend voor het element van spanning dat de anonimiteit van de inzending met zich mee brengt.

De prijswinnaars worden te zijner tijd benaderd om hun cadeaux in ontvangst te nemen. De redactie wil de overige 248 inzenders bedanken voor hun deelname, en vooral ook aansporen volgend jaar weer mee te doen!

Geen opmerkingen: