De Reeds Beweende Liefdes van Daan Doesborgh

Ook hier is de bundel 'De Reeds Beweende Liefdes van Daan Doesborgh' te bestellen. Deze bundel, met een sarcastische cyclus van tien tragische liefdesgedichten plus vier bonus tracks kost € 7,95 ex. verzendkosten à € 2,50. Bestellen kan door eenvoudigweg een mailtje te sturen naar widaan@gmail.com
Vermeld in de onderwerpbalk 'bestelling bundel'. Ook is de bundel te koop bij optredens, zie daarvoor de lijst aan de linkerkant van deze pagina.
Bovendien is er een aantal verkooppunten van de bundel. De lijst wordt uitgebreid, maar de bundel is nu al te koop bij:
- Boekhandel Wilbro, Tegelen en Venlo
- Muziekwinkel Sounds, Venlo
- Museum Van Bommel Van Dam, Venlo
- Kantoorboekhandel van Heel, Tegelen
- Galerie New Untitled, Venlo
- Wijncafé Vin l'Eau, Venlo
- Boekhandel Koops, Venlo

zondag 3 mei 2009

Hat-trick

A hat-trick in sports is associated with succeeding at anything three times in three consecutive attempts. In North America it is often rendered as hat trick, with no hyphen. The Oxford English Dictionary lists it unhyphenated and gives a variety of examples published in the 19th and 20th centuries both with and without the hyphen. The term was first used in cricket, to describe HH Stephenson's feat in 1858[1] and was used in print for the first time in 1878 (bron: Wikipedia).

Na de maart-editie van de karGADOORslam in Utrecht en de april-editie van de Art Meets slam in Tilburg is mijn hat-trick nu compleet gemaakt door het winnen van de mei-editie van SLAMersfoort. De jury maakte de keuze aan finalisten als volgt bekend: de man met de kies, de man met de sik en de man met de staart (respectievelijk ondergetekende, Martin Beversluis en Wibo Kosters). Na afloop van de finale onderstreepte de jury het hoge niveau van de slam, maar was van mening dat de uiteindelijke winnaar 'soeverein heerste over de avond'. Een te mooi compliment om niet even hier te vermelden. Nu zou ik weer een euforisch stukje muziek kunnen plaatsen hier (klik bijvoorbeeld eens op http://www.youtube.com/watch?v=nnHksDFHTQI, http://www.youtube.com/watch?v=9xYjz9T4U64&feature=related, http://www.youtube.com/watch?v=EG-lQ-BQdrs, http://www.youtube.com/watch?v=nXK60prBI_w) maar in het kader van de relativering een ingetogener filmpje:

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Gefeliciteerd compadre!

Anoniem zei

wat ik zocht, bedankt