De Reeds Beweende Liefdes van Daan Doesborgh

Ook hier is de bundel 'De Reeds Beweende Liefdes van Daan Doesborgh' te bestellen. Deze bundel, met een sarcastische cyclus van tien tragische liefdesgedichten plus vier bonus tracks kost € 7,95 ex. verzendkosten à € 2,50. Bestellen kan door eenvoudigweg een mailtje te sturen naar widaan@gmail.com
Vermeld in de onderwerpbalk 'bestelling bundel'. Ook is de bundel te koop bij optredens, zie daarvoor de lijst aan de linkerkant van deze pagina.
Bovendien is er een aantal verkooppunten van de bundel. De lijst wordt uitgebreid, maar de bundel is nu al te koop bij:
- Boekhandel Wilbro, Tegelen en Venlo
- Muziekwinkel Sounds, Venlo
- Museum Van Bommel Van Dam, Venlo
- Kantoorboekhandel van Heel, Tegelen
- Galerie New Untitled, Venlo
- Wijncafé Vin l'Eau, Venlo
- Boekhandel Koops, Venlo

dinsdag 10 februari 2009

De spectaculaire Daan Doesborgh.nl Valentijnsdagactie is er weer!




Het leven gaat snel, en de redactie van Daan Doesborgh.nl houdt van jachtigheid en gezonde competitie. Daarnaast vinden wij dat iedereen zijn leven zo moet inrichten dat er altijd tijd is voor onverwachte tussenkomstigheden. Vandaar dat wij besloten hebben op zeer korte termijn toch een 2009-editie van de Spectaculaire Daan Doesborgh.nl Valentijnsdagactie te organiseren. Na het overweldigende succes van vorig jaar (meer dan 500 inzendingen) zit er behoorlijk wat geld in de campagnekas, mede ook door de onverbiddelijke bestseller De Reeds Beweende Liefdes van Daan Doesborgh (hierboven te bestellen).

Het is om die reden dat we dit jaar de volgende spectaculaire prijzen kunnen aanbieden:

HOOFDPRIJS: uit eten met niemand minder dan DAAN DOESBORGH

Overige onder de inzendingen te verloten prijzen:

- 2 exemplaren van De Reeds Beweende Liefdes van Daan Doesborgh
- 1 exemplaar van een nog nader te beplen poëziebundel, uitsluitsel volgt later deze week
- Een langspeelplaat van de altijd zwoele Julio Iglesias uit mijn geboortejaar


Dus ga aan de slag. Knip, plak, lijm en zoen er op los. Papier, karton, rozenblaadjes, alles mag.
De opdracht is als volgt: schrijf een liefdesbrief met als subject Daan Doesborgh. Anders dan vorig jaar is de inhoud geheel vrij, met 1 eenvoudige uitzondering: de laatste regel ligt vast. Om deze regel te vinden moet je het hele archief van november 2008 doorspitten op zoek naar een regel die roze gekleurd is. Het archief vind je aan de linkerkant van deze site, onder de lijst met links.

Als je met je gefröbel klaar bent, post dan snel je brief naar het linksboven onder Contact vermelde postadres. Let op: inzendingen per email worden niet geaccepteerd.
Alle inzendingen tot en met die van 15 februari worden meegenomen in de beoordeling. Later mag niet, eerder dus wel. Succes!

Geen opmerkingen: