De Reeds Beweende Liefdes van Daan Doesborgh

Ook hier is de bundel 'De Reeds Beweende Liefdes van Daan Doesborgh' te bestellen. Deze bundel, met een sarcastische cyclus van tien tragische liefdesgedichten plus vier bonus tracks kost € 7,95 ex. verzendkosten à € 2,50. Bestellen kan door eenvoudigweg een mailtje te sturen naar widaan@gmail.com
Vermeld in de onderwerpbalk 'bestelling bundel'. Ook is de bundel te koop bij optredens, zie daarvoor de lijst aan de linkerkant van deze pagina.
Bovendien is er een aantal verkooppunten van de bundel. De lijst wordt uitgebreid, maar de bundel is nu al te koop bij:
- Boekhandel Wilbro, Tegelen en Venlo
- Muziekwinkel Sounds, Venlo
- Museum Van Bommel Van Dam, Venlo
- Kantoorboekhandel van Heel, Tegelen
- Galerie New Untitled, Venlo
- Wijncafé Vin l'Eau, Venlo
- Boekhandel Koops, Venlo

maandag 27 april 2009

3x is feestrecht

Gouden tijden!

Het vorige feest is nog niet uit ons geheugen verdwenen of het volgende feest dient zich alweer aan. We lachen onze tanden bloot want gisteren heb ik na een zinderende finalebattle met Wibo Kosters in Tilburg alweer een poetry slam op mijn palmares bij mogen laten graveren. De eindejaarsslam in Tilburg belooft een spektakel te worden: Pom Wolff, Gijs ter Haar, Daan Doesborgh en... Wibo Kosters, want die won de publieksprijs waardoor ik hem gelukkig terugzie in de seizoensfinale.

Tot die tijd een feestcadeau / zoethoudertje / sorry voor het lange wachten op een nieuwe post:

zondag 5 april 2009

Nog steeds feest

Het is nog steeds feest, want vandaag was ik de winnaar van de zevende Kargadoorslam in Utrecht!

Dit had de jury (Mike Platenkamp, Pandorra en juryvoorzitter Pom Wolff) te zeggen over mijn verschijning:

daan doesborgh lijkt me een serieuze tip, niet alleen door zijn knokploegachtige bio, die onderweg dan ook wel eens verveelt, maar op zijn weblog zag ik poëzie. een grote bek met poëzie zou altijd een kans moeten maken, al is het maar uit natuurbehoud.
Goed gezien. Een jonge enthousiaste slammer. Alles uit het hoofd. Hoewel poëzie meer is dan een enthousiast gebrachte opsomming, de euforie gesmeerd over te vaak afgelikte thema’s (eerste ronde) was hij innemend, gul gevend, afwisselend, een aanwinst in slammersland. Als iemand peterM van der linden zou kunnen wegvagen dan is het deze DAAN. Te weinig inhoud nog zegt een jury dan. En - als poëzie leuk zijn is dan is Daan poëzie. de performance bijna te perfect dat het soms een truukje leek. Zonder meer finalist en in de finale zonder meer de terechte winnaar. Het enige afwijkende geluid op deze zonnige middag, zo - dat je graag nog een toegift wilde horen.

(bron: www.pomgedichten.nl)

En met de SLAMersfoort en een slam in Bochum ( en natuurlijk de Kargadoor seizoensfinale op 6 september) is Daan Doesborgh terug op het slampodium.

zaterdag 4 april 2009

FEEST!

Het is feest op www.daandoesborgh.nl en www.stadsdichtervenlo.nl!

Dit is het 100ste bericht op deze site, en geheel in stijl van onze berichtgeving vieren we dat met een Youtubefilmpje.