De Reeds Beweende Liefdes van Daan Doesborgh

Ook hier is de bundel 'De Reeds Beweende Liefdes van Daan Doesborgh' te bestellen. Deze bundel, met een sarcastische cyclus van tien tragische liefdesgedichten plus vier bonus tracks kost € 7,95 ex. verzendkosten à € 2,50. Bestellen kan door eenvoudigweg een mailtje te sturen naar widaan@gmail.com
Vermeld in de onderwerpbalk 'bestelling bundel'. Ook is de bundel te koop bij optredens, zie daarvoor de lijst aan de linkerkant van deze pagina.
Bovendien is er een aantal verkooppunten van de bundel. De lijst wordt uitgebreid, maar de bundel is nu al te koop bij:
- Boekhandel Wilbro, Tegelen en Venlo
- Muziekwinkel Sounds, Venlo
- Museum Van Bommel Van Dam, Venlo
- Kantoorboekhandel van Heel, Tegelen
- Galerie New Untitled, Venlo
- Wijncafé Vin l'Eau, Venlo
- Boekhandel Koops, Venlo

dinsdag 20 mei 2008

DRBLVDD

Afgelopen zondag was het dan zo ver: de feestelijke presentatie van De Reeds Beweende Liefdes van Daan Doesborgh. Voor wie de bundel nog niet heeft: hierboven is te lezen hoe er aan te komen. Wees er snel bij, want de verzamelaar kan deze eerste druk het beste in de verkoop bemachtigen. Zodra hij is uitverkocht, en de tweede druk op gang komt is de eerstvolgende kans een eerste druk te bemachtigen over een paar jaar bij een dubieus antiquariaat. Pas dus op!

Foto's van de presentatie (uiteraard vergezeld van een uitgebreid verslag) worden spoedig geüpload.

woensdag 14 mei 2008

Pencil

Afgelopen weekend in Coventry geweest, waar aan de University of Warwick een schrijversfestival werd gehouden (zie link bij 'kijk ook eens naar...'). Het was een zeer plezierig weekend, vooral omdat ik in het gezelschap verkeerde van de op onderstaande foto afgebeelde personen.



v.l.n.r. Marcin (P), Sebastian (D), Daan (NL), Sergio (IT), Bohdan (P). Wojtek, de Poolse slamdichter met wie ik in een epische lachstuip belandde in de nacht van mijn vertrek, staat niet op de foto. Hij is de fotograaf.


We hebben vele dingen meegemaakt. Een legendarische slam, een nachtelijk diner op de McDrive parkeerplaats, ritjes in de achterbak van Bohdans auto (die ervaring is voor mij gereserveerd gebleven), dubieuze Sri Lankaanse bordspelletjes, wereldse sundaes en de conceptualisering van een politiek incorrecte pub.


Ik heb besloten dat Sergio de volgende is die een festival organiseert. we hebben heerlijk on-Engels weer gehad dit keer, en Italië is de enige garantie dat we dat volgende keer ook zullen hebben.


op naar de bundelpresentatie!

dinsdag 6 mei 2008

In blijde verwachting


Het is de eerste keer dat ik er gewag van maak op dit weblog, en tot voor nu stond de datum niet vermeld bij 'optredens', maar op 18 mei aanstaande vindt dan toch echt de presentatie van mijn langverwachte bundel 'De Reeds Beweende Liefdes van Daan Doesborgh' plaats. Nu zal ik zelf niet optreden, ook kan mijn schare fans niet naar de presentatie afreizen tenzij uitgenodigd, maar toch vond ik het waard hiernaast te vermelden.


Eerst is er echter nog het geval PENCILfest. Aanstaande vrijdag vertrek ik van Schiphol, zo rond een uur of vijf (dit o.a. voor de schare fans) naar onze westerburen, om op de University of Warwick workshops en performances te realiseren.

De workshop writing for performance (schrijven voor voordracht, voor degenen onder u die alleen vertalingen lezen) zou ik geven met het italiaanse genie Sergio Garau (foto).
Helaas bereikte mij vandaag het droeve bericht dat Sergio van zijn fiets is gevallen, daarbij zijn rechter elleboog brekende. Voor woensdag aanstaande staat een kleine operatie gepland, hetgeen spannende complicaties op zou kunnen leveren voor zijn vlucht naar Engeland de dag daarna.
UPDATE: Gelukkig, Sergio vertelde dat zijn orthopeed verwachtte dat hij donderdag gewoon zou kunnen vliegen. Geen paniek, Daan en de Italiaan kunnen vrijdag gewoon aan het bier.